Sunati la nr.: 068 575 545

Grafic de lucru

Luni - Simbata: 9:00 - 18:00 Duminica: Inchis

Blog

Periuta de dinti electrica sau manuala?

Este posibil să vă periați dinții eficient cu o periuță manuală. Cu toate acestea, o periuță electrică de dinți poate fi o alternativă excelentă la o periuță de dinți manuală, mai ales dacă aveți artrită sau alte afecțiuni care fac dificilă periajul. Mișcarea de perie electrică a unei periuțe de dinți ar putea chiar să vă ajute să îndepărtați mai multă placă din dinți și să vă îmbunătățiți sănătatea gingiilor.

Dacă utilizați o periuță electrică de dinți, asigurați-vă că este confortabil de ținut și ușor de utilizat. Medicul dentist ar putea sugera un model cu un cap rotativ-oscilant sau un cap care folosește impulsuri cu ultrasunete pentru a mișca perii de pe periuta de dinti. Alte caracteristici, cum ar fi nivelurile de putere reglabile, cronometrele și bateriile reîncărcabile sunt opționale. Urmați instrucțiunile producătorului cu privire la momentul înlocuirii capului pentru a vă asigura că peria de dinți continuă să funcționeze eficient.

Indiferent dacă alegeți o periuță de dinți electrică sau o periuță de dinți manuală, nu uitați că ceea ce este mai important este periajul și ața zilnică.

periuță electrică de dinți destinată copiilor cu imagini colorate și muzică poate face mai ușor să-i facă pe copii să se spele pe dinți.

Persoanele cu artrită în mâini sau alte dizabilități pot, de asemenea, să fie mai ușor să dețină o periuță de dinți electrică, deoarece au un mâner mai mare decât cele manuale.

Image placeholder

Dr. Nadejda Boleac